Visszatérés a blogra és beszámolás jövőbeli terveimről (2022.)

2022. október 14. 17:16 - Galatea Kyra

images_1.png

Sziasztok!

Mint arról már adtam hírt nektek, hogy az utóbbi időben problémám adódott a belépéssel... ettől függetlenül készültem tartalmakkal, melyeket alig várom, hogy megoszthassam veletek.

Az utóbbi időben sajnos az beárnyékolta a mindennapjaimat, hogy hirtelen ketten is elmentek a családunkból. Jelenleg is tart a gyászidőszak.

Most egy picit pozitívabb témára váltok:

Szeptember óta készülök a Halloweenra. Sikerült pont elkapnom ezt az időszakot, mert szép számmal sikerült új cuccokat beszereznem. A szobám dekorálása is igen jól halad. Sajnos, még mindig a dobozokkal kell osztozkodnom... de annyi minden történt, hogy a házfelújítás nagyon elhúzódott. Nagyon minimálisan sikerült előrehaladni ebben a projektben. Én igyekszem ennek ellenére is a legjobbat kihozni a hálószobámból. Fő a pozitív gondolkodás! Hamarosan érkezik a Halloween 2022. c. posztom :)

letoltes.jpeg

Beszeretnék nektek mutatni egy új családtagot. Ki ő? Majd meglátjátok!

Természetesen folytatom a megnézett és az éppen követett animék listáját. Úgy látom erre a posztokra szép számmal rákaptatok. Örülök, hogy rendszeresen megnézitek!

Nemsokára összeállítom azt a posztot is, amiben a sorozatokról fogok nektek beszámolni (Netflix és társairól).

Az utóbbi időben több helyről is rendeltem, igyekszem továbbra is tartani magam ehhez a szokáshoz és megosztani veletek a tapasztalataimat. Számomra is fontosak azok az információk, vélemények, amiket mások írnak egy-egy webshopról. 

550.png

Ti hogy álltok a képregényekkel?

Egy ideje olvasok ilyesmit, már amikor van rá időm. De mivel van egy Youtube csatornám, szeretnék oda is készíteni tartalmakat. Ha lehet, minden félét, ami érdekel...

Saját The Sims játékkal készített képregény/videó sorozatot tervezek készíteni.

Mi vagy éppen kik ihlették? mutatok pár videót nektek:

Ametiszt. Én szeretem az ásványokat... ezért is akadt meg ezen a történeten a szemem:

 Érdekes és sajnos nagyon rövid a történet. Nem hittem volna, hogy Ametiszt egy cicalány neve lesz... 

A másik szintén a varázslós történet, de egy reálisabb környezetben játszódik:

 Ennek a rövid történetnek van folytatása. Információim szerint egy futósorozatról van szó. Ekta Sahu - Four Seasons címmel található meg ugyanezen a csatornán.

Több csatornát is felfedeztem, ahol megosztják másokkal a saját történeteiket és sorozataikat a The Sims valamely szériájával kivitelezve. 

 

Remélem, lesz elég időm arra, hogy végig leillusztráljam és megszerkesszem a saját történetemet.

Köszönöm, hogy még mindig aktívan látogatjátok a blogomat!

Hamarosan új tartalommal jelentkezem!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://galateakyra.blog.hu/api/trackback/id/tr817954356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása